ποιοί είμαστε

σωμαράκη μαρία

Απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal Academyof Dance) με πτυχίο Bachelor (Hons) στη Τέχνη και Διδασκαλία του Χορού του Πανεπιστημίου του Durham, ισότιμο των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας,  αναγνωρισμένο από το κράτος. Πιστοποιημένη καθηγήτρια (R.T.S) με τον υψηλό τίτλο Licentiate of the Royal Academy of Dance. Μέντορας και Practical Teaching Supervisor του επαγγελματικού προγράμματος σπουδών Certificate in Ballet Teaching Studies (CBTS) της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). 
Κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστήμιου του Wolverhampton της Μεγάλης Βρετανίας στην Επιστήμη του Χορού.
Πιστοποιημένη καθηγήτρια μοντέρνου χορού I.S.T.D. και κάτοχος του διπλώματος Certificate Of Dance Education -Modern Theatre του Αυτοκρατορικού Συνδέσμου Καθηγητών Χορού της Αγγλίας (Imperial Society of Teachers of Dancing). Πιστοποιημενη εκπαιδευτρια DDMIX (Diverse Dance Mix).
Από το 2000 έως και το 2006 εργάστηκε ως καθηγήτρια χορού, χορογράφος και χορεύτρια σε αναγνωρισμένες ιδιωτικές σχολές της Αθήνας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Εργάστηκε στο Κολλέγιο Αθηνών, καθώς και στην επαγγελματική ομάδα Νέων Χορευτών της R.A.D. (YOUTH BALLET OF R.A.D.), όπου υπήρξε μέλος της επιτροπής και χορογράφος.
Από το 2004 έως και το 2008 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου της R.A.D. και υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού του συλλόγου με την ονομασία "ALLEGRO".
Έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου (Σ. Α. Ν. Η.), καθώς και με την Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης (Θ.Ο.Π.Κ.) έχοντας αναλάβει την κινησιολογία των παραστάσεων τους. Εχει διδαξει μουσικοκινητικη στο νηπιαγωγειο 'Το Μικρό Εργαστήρι για πανω απο 10 χρονια.
Έχει παρακολουθήσει κυκλο σεμιναρίων για επαγγελματίες χορευτές στην σχολή χορού ALVIN AILEY στη Νέα Υόρκη. Είναι μέλος του "Σωματείου Ιδιωτικών Σχολών Χορού Ελλάδος" (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.).  
Ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια πάνω στην επιστήμη και στην τέχνη του χορού σε σχολές και οργανισμούς οπως-Royal Academy of Dance, Royal Ballet Inspire Seminars, IADMS Conference, Safe in Dance International seminars κ.α. 

καθηγήτριες

Το προσωπικό της σχολής είναι πιστοποιημένο, με εμπειρία, υπευθυνότητα και αφοσίωση στη διδασκαλία της τέχνης του χορού. Στόχος η επικέντρωση και επίτευξη υψηλού επίπεδου διδασκαλίας και ποιότητας εκπαίδευσης.Διδάσκεται με αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες καθηγήτριες το αγγλικό σύστημα στο κλασικό μπαλέτο της Royal Academy of Dance και μοντέρνου χορού της Imperial Society Teachers of Dancing.

σπυροπούλου στεφανία

σπυροπούλου στεφανία

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χορό σε ηλικία 3,5 ετών. Η αγάπη της για το χορό και τα παιδιά, καθώς και η ανάγκη της για έκφραση και δημιουργία  την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά .Εργάζεται ως δασκάλα χορού , χορεύτρια και χορογράφος από το 2000.Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού του συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing. Κάτοχος των Certificate in Dance Education στο Modern Theatre και Licentiate στο Imperial Classical Ballet καθώς και Advanced II και στα δύο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών – Πανεπιστήμιο Πατρών. Αποφοιτος του προγράμματος CBTS  και πιστοποιημενη καθηγητρια της Royal Academy of Dance. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού από Έλληνες και ξένους εισηγητές , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2002 μαθητές της συμμετέχουν στις εξετάσεις του ISTD με μεγάλη επιτυχία. ‘Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με  σχολές χορού, παιδικούς σταθμούς ,σχολεία, παιδαγωγικά κέντρα , κατασκηνώσεις, θεατρικές ομάδες τόσο στο κομμάτι της διδασκαλίας όσο και στη δημιουργία μουσικοχορευτικών παραστάσεων. Στόχος της μέσα από τη διδασκαλία της να εμφυσήσει  στα  παιδιά την αγάπη για το χορό όχι μόνο ως τρόπο άσκησης αλλά και ως στάση ζωής.

 

κουγεμτζή τζωρτζίνα

κουγεμτζή τζωρτζίνα

Απόφοιτος της ανωτατης σχολης της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου με πτυχίο Bachelor (Hons) in Ballet Education του Πανεπιστημιου του Bath. Κάτοχος του πτυχίου Licentiate of the Royal Academy of Dance (LRAD). Πιστοποιημένη καθηγήτρια R.T.S. A.R.A.D. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού χορού στο London Studio Centre του Λονδίνου, όπως και στην Κρατική Σχόλη Ορχηστρικής Τέχνης στην Αθήνα. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό και έχει διδάξει σε ερασιτεχνικές σχόλες χορού Penny Parks School of Dancing, Clifford Studios, Swaffield Primary, Chelsea Ballet Schools στο Λονδίνο.

αμανάκη ιωάννα

αμανάκη ιωάννα

Μαθήτρια της σχολής επί σειρά ετών. Κάτοχος των χορευτικών διπλωματών Advanced 1 σε κλασικό RAD και μοντέρνο ISTD.  Εκπαιδευόμενη δασκάλα στο επαγγελματικό πρόγραμμα Certificate in Ballet Teaching Studies της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου. Υπήρξε μέλος του Youth Ballet της RAD, όπως και του ACB των Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε κλασικό και μοντέρνο χορό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

 

Guest Teacher- ανδρινοπούλου αγγελική

Guest Teacher- ανδρινοπούλου αγγελική

Qualified tutor των πτυχίων διδασκαλίας Diploma in Dance Education (DDE), Licentiate and Fellowship σε μπαλέτο και μοντέρνο του Αυτοκρατορικού Συνδέσμου Καθηγητών Χορού της Αγγλίας ISTD. Έχει οριστεί εξετάστρια του MODERN THEATRE και CONTEMPORARY του IMPERIAL SOCIETY TEACHERS OF DANCING σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέλος του Grades Modern Theatre Teaching Team. Lecturer ISTD Spring & Summer Schools. Το 2012 δέχθηκε με ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση να γίνει μέλος του teaching team του New Advanced 1 Modern syllabus. Από τον Σεπτέμβρη του 2014 διδάσκει στο studio Chorologie έχοντας δημιουργήσει το DanceTexture, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά δασκάλους χορού αλλά και χορευτές. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια modern/contemporary jazz, hip hop, tap dancing,musical theatre,contemporary dance στο Λονδίνο (Pineapple Studios),τη Βιέννη (ImpulsTanz), τη Νέα Υόρκη (Broadway Dance Centre, Steps on Broadway, Tap City) και το Εδιμβούργο.

Guest Teacher- Susan Graham

Guest Teacher- Susan Graham

Η Κα.Susan Graham αποφοίτησε από το Hammond Vocational School of Ballet της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα της ως καθηγήτρια χορού το 1974.Το 1998 ανέλαβε τον ρόλο εξετάστριας της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου σε όλα τα επίπεδα (Graded-Vocational Graded) και από τότε έχει εξετάσει χορευτές όλως των ηλικιών σε πάνω από 36 χώρες ανά τον κόσμο. Επιπλέον, παραδίδει σεμινάρια στην Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου και σε επαγγελματικές σχολές σε όλο τον κόσμο.

κουσαθάνας ορέστης

κουσαθάνας ορέστης

πιανίστας

Ο πιανίστας της σχολής για τις μικρές μπαλαρίνες και τους πρίγκιπες μας! Μαγεύει πάντα με τις μελωδίες του και μας συνοδεύει μουσικά στο όνειρο… Ακούσματα γνωστά, κλασικά αλλά και πολύ ροκ! Οι μαθητές ξετρελαίνονται, εκφράζονται και μετουσιώνουν!

ερέζογλου φαίη

ερέζογλου φαίη

Η Φαίη Ερέζογλου είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  και  ασχολείται με τον χορό  7 χρόνια. Συγκεκριμένα ασχολείται με το Hip-Hop , το Commercial , το Popping  και το freestyle.  Έχει εμφανιστεί στο Star channel στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου», σε video clips , στο Holi fest  και έχει χορογραφήσει για την ομάδα ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου για τον διαγωνισμό γυμναστικής Astro gym Contest.  Έχει διδάξει στους Νομούς Ρεθύμνου , Αγίου Νικολάου και Ηρακλείου Κρήτης .
Ξεκίνησε  ως αυτοδίδακτη και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα από αναγνωρισμένους χορογράφους/χορευτές του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ενδεικτικά παρακολούθησε μαθήματα από τους Jake Kodish,  Zoi Tatopoulos, Matt Steffanina , Phil Wright ,Galen Hooks, Marinos Rovithakis, Christina Tzakou, Aggelos Prekas, George Kaiku ,Tasos Xiarcho, Windy Tsoii, Alisa Tsitseronova, Joseph Strawhat, Panagiotis Kalantidis, Nikos Koukakis και άλλους.
Μέσα από την διδασκαλία στοχεύει στην εκμάθηση βασικής κινησιολογίας των παραπάνω ειδών χορού με drills και χορογραφίες με διαφορετικές ενέργειες και ταχύτητες, στην ενίσχυση του αυτοσχεδιασμού και της δημιουργικότητας  , στην πειθαρχία ,τον σεβασμό , την βελτίωση αυτοεκτίμησης και της μνήμης με παιδαγωγική προσέγγιση και φυσικά  στην διασκέδαση των παιδιών!

γραμματειακή υποστήριξη

γραμματειακή υποστήριξη

Οργάνωση, πληροφορίες και ενημέρωση…! Ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσετε με την είσοδο σας στη σχολή! Ειδική στο να δημιουργεί μια όμορφη ατμοσφαίρα με τα παιδιά!Πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με το χαμόγελο και την αστείρευτη ηρεμία της! Τα παιδιά την λατρεύουν και οι γονείς νιώθουν ασφάλεια!

εξωτερικοί συνεργάτες

Η σχολή συνεργάζεται με φυσικοθεραπευτή, ορθοπεδικό χειρούργο και διατροφολόγο για τη φροντίδα και τη σωστή καθοδήγηση των μαθητών.
 

διατροφολόγος

κουρούπη εύα

Απόφοιτος ΑΤΕΙ Σητείας τμήματος διατροφής και διαιτολογίας. 

φυσικοθεραπευτής

πρεβεζάς γιάννης

Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών. Πτυχιούχος Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Ινστιτούτου Mckenzie. Απόφοιτος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

ορθοπαιδικός

δρακουτός ευάγγελος

Πτυχιούχος πανεπιστημίου ιατρικής Pleven Βουλγαρίας. Πραγματοποιησε την ειδικότητά του στο "Τζάνειο". Εξειδικεύθηκε στη μικροχειρουργική κλινική του νοσοκομειου "ΚΑΤ" και στο νοσοκομείο παίδων "η Αγία Σοφία". Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην αρθροσκόπηση παθήσεων γόνατος και τις αθλητικές κακώσεις στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan.