ποιοί είμαστε

σωμαράκη μαρία

Απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal Academyof Dance) με πτυχίο Bachelor (Hons) στη Τέχνη και Διδασκαλία του Χορού του Πανεπιστημίου του Durham, ισότιμο των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας,  αναγνωρισμένο από το κράτος. Πιστοποιημένη καθηγήτρια (R.T.S) με τον υψηλό τίτλο Licentiate of the Royal Academy of Dance. Μέντορας και Practical Teaching Supervisor του επαγγελματικού προγράμματος σπουδών Certificate in Ballet Teaching Studies (CBTS) της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). 
Κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστήμιου του Wolverhampton της Μεγάλης Βρετανίας στην Επιστήμη του Χορού.
Πιστοποιημένη καθηγήτρια μοντέρνου χορού I.S.T.D. και κάτοχος του διπλώματος Certificate Of Dance Education -Modern Theatre του Αυτοκρατορικού Συνδέσμου Καθηγητών Χορού της Αγγλίας (Imperial Society of Teachers of Dancing). Πιστοποιημενη εκπαιδευτρια DDMIX (Diverse Dance Mix).
Από το 2000 έως και το 2006 εργάστηκε ως καθηγήτρια χορού, χορογράφος και χορεύτρια σε αναγνωρισμένες ιδιωτικές σχολές της Αθήνας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Εργάστηκε στο Κολλέγιο Αθηνών, καθώς και στην επαγγελματική ομάδα Νέων Χορευτών της R.A.D. (YOUTH BALLET OF R.A.D.), όπου υπήρξε μέλος της επιτροπής και χορογράφος.
Από το 2004 έως και το 2008 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου της R.A.D. και υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού του συλλόγου με την ονομασία "ALLEGRO".
Έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου (Σ. Α. Ν. Η.), καθώς και με την Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης (Θ.Ο.Π.Κ.) έχοντας αναλάβει την κινησιολογία των παραστάσεων τους. Εχει διδαξει μουσικοκινητικη στο νηπιαγωγειο 'Το Μικρό Εργαστήρι για πανω απο 10 χρονια.
Έχει παρακολουθήσει κυκλο σεμιναρίων για επαγγελματίες χορευτές στην σχολή χορού ALVIN AILEY στη Νέα Υόρκη. Είναι μέλος του "Σωματείου Ιδιωτικών Σχολών Χορού Ελλάδος" (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.).  
Ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια πάνω στην επιστήμη και στην τέχνη του χορού σε σχολές και οργανισμούς οπως-Royal Academy of Dance, Royal Ballet Inspire Seminars, IADMS Conference, Safe in Dance International seminars κ.α. 

καθηγήτριες

Το προσωπικό της σχολής είναι πιστοποιημένο, με εμπειρία, υπευθυνότητα και αφοσίωση στη διδασκαλία της τέχνης του χορού. Στόχος η επικέντρωση και επίτευξη υψηλού επίπεδου διδασκαλίας και ποιότητας εκπαίδευσης.

σπυροπούλου στεφανία

σπυροπούλου στεφανία

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χορό σε ηλικία 3,5 ετών. Η αγάπη της για το χορό και τα παιδιά, καθώς και η ανάγκη της για έκφραση και δημιουργία  την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά .Εργάζεται ως δασκάλα χορού , χορεύτρια και χορογράφος από το 2000.Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού του συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing. Κάτοχος των Certificate in Dance Education στο Modern Theatre και Licentiate στο Imperial Classical Ballet καθώς και Advanced II και στα δύο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών – Πανεπιστήμιο Πατρών. Αποφοιτος του προγράμματος CBTS  και πιστοποιημενη καθηγητρια της Royal Academy of Dance. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού από Έλληνες και ξένους εισηγητές , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2002 μαθητές της συμμετέχουν στις εξετάσεις του ISTD με μεγάλη επιτυχία. ‘Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με  σχολές χορού, παιδικούς σταθμούς ,σχολεία, παιδαγωγικά κέντρα , κατασκηνώσεις, θεατρικές ομάδες τόσο στο κομμάτι της διδασκαλίας όσο και στη δημιουργία μουσικοχορευτικών παραστάσεων. Στόχος της μέσα από τη διδασκαλία της να εμφυσήσει  στα  παιδιά την αγάπη για το χορό όχι μόνο ως τρόπο άσκησης αλλά και ως στάση ζωής.

 

κουμή μαρία

κουμή μαρία

Η Μαρία Κουμή έχει μεγαλώσει στα Χανιά της Κρήτης όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο κλασσικό μπαλέτο σε ηλικία 3,5 χρονών. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου του Εδιμβούργου της Σκωτίας του τμήματος Professional Dance Stage (Musical Theatre) και καθηγήτρια Μοντέρνου χορού της I.S.T.D ( Imperial Society of teachers of dancing) . Είναι τελειόφοιτη δασκάλα Yin Yoga ( Yoga Alliance ) και διπλωματούχος Trigger Point Pilates. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού με καταξιωμένους δασκάλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κλασικού, Σύγχρονου, Μοντέρνου, Jazz, Musical Theatre, Hip Hop), καθώς και σεμινάρια πάνω στην παιδαγωγική και τη επιστήμη του χορού ( Anatomy of the Pelvis, Training specificity in Dance, Balance in dance, Health and Fitness in Sports). Το πάθος της είναι να καθοδηγεί και να συντροφεύει τους χορευτές με τρόπο ασφαλή τόσο για την σωματική αλλά και ψυχική τους υγεία και ανάπτυξη. "

 

σταυρουλάκη ελένη

σταυρουλάκη ελένη

Απόφοιτος του επαγγελματικού προγράμματος σπουδών Certificate in Ballet Teaching Studies της RAD και πιστοποιημένη καθηγήτρια Registered Teacher) της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου R.A.D. Σαν μαθήτρια εκανε κλασικό μπαλετο, μοντέρνο χορό και σύγχρονο-Τζαζ στη σχολή μας.

Σεμινάρια παρακολούθησης

-Φεβ. 2021: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Μαθήματα χορού σε προ-νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID - 19».

-Φεβ. 2020: Εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διεθνές Φεστιβάλ Folklore χορού στο Ασουάν της Αιγύπτου.

-Δεκ. 2019: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο-Κάρακτερ για δασκάλους- Επίπεδο 2 (Για παιδιά ηλικίας 10-12 ετών).

-Οκτ. 2019: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο- Κάρακτερ για δασκάλους- Επίπεδο 1 (Για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών).

-Ιουλ. 2014: «The Dance Summer School»-Καλοκαιρινό σχολειό χορού μιας εβδομάδας στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

-Ιουλ. 2011: Εβδομάδα Χορού με τη Nina Dipla (Σύγχρονη Τεχνική) και τη Muriel Herault (Ultima Vez Vocabulary).

-Αυγ. 2010: Συμμετοχή στη Μουσική Παράσταση «Μνήμη σαν Κύμα» του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη.

-Ιουλ 2010: Εβδομάδα Χορού με τον Δάφνη Κόκκινο.

 

Χορευτική Κατάρτιση 

• Αύγ 2018: Κάτοχος πτυχίου Modern Theater σε Advanced I επαγγελματικό επίπεδο της Imperial Society of Teachers of Dancing I.S.T.D.

• Μάιος 2017: Κάτοχος πτυχίου κλασικού χορού σε Advanced I επαγγελματικό επίπεδο της Royal Academy of Dance R.A.D.

Επίσης η Ελένη είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών όπως και τελειόφοιτος  του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

νικολουδάκη μαρίζα

νικολουδάκη μαρίζα

γραμματειακή υποστήριξη

Οργάνωση, πληροφορίες και ενημέρωση…! Ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσετε με την είσοδο σας στη σχολή! Πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με το χαμόγελο και την αστείρευτη ηρεμία της! Τα παιδιά την λατρεύουν και οι γονείς νιώθουν ασφάλεια!

κουσαθάνας ορέστης

κουσαθάνας ορέστης

πιανίστας

Ο πιανίστας της σχολής για τις μικρές μπαλαρίνες και τους πρίγκιπες μας! Μαγεύει πάντα με τις μελωδίες του και μας συνοδεύει μουσικά στο όνειρο… Ακούσματα γνωστά, κλασικά αλλά και πολύ ροκ! Οι μαθητές ξετρελαίνονται, εκφράζονται και μετουσιώνουν!

εξωτερικοί συνεργάτες

Η σχολή συνεργάζεται με φυσικοθεραπευτή, ορθοπεδικό χειρούργο και διατροφολόγο για τη φροντίδα και τη σωστή καθοδήγηση των μαθητών.
 

διατροφολόγος

κουρούπη εύα

Απόφοιτος ΑΤΕΙ Σητείας τμήματος διατροφής και διαιτολογίας. 

φυσικοθεραπευτής

πρεβεζάς γιάννης

Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών. Πτυχιούχος Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Ινστιτούτου Mckenzie. Απόφοιτος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

ορθοπαιδικός

δρακουτός ευάγγελος

Πτυχιούχος πανεπιστημίου ιατρικής Pleven Βουλγαρίας. Πραγματοποιησε την ειδικότητά του στο "Τζάνειο". Εξειδικεύθηκε στη μικροχειρουργική κλινική του νοσοκομειου "ΚΑΤ" και στο νοσοκομείο παίδων "η Αγία Σοφία". Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην αρθροσκόπηση παθήσεων γόνατος και τις αθλητικές κακώσεις στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan.