ποιοί είμαστε

σωμαράκη μαρία

Είναι απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal Academyof Dance) με πτυχίο Bachelor (Hons) στη Τέχνη και Διδασκαλία του Χορού του Πανεπιστημίου του Durham, ισότιμο των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας,  αναγνωρισμένο από το κράτος. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια (R.T.S) και έχει τον υψηλό τίτλο LICENTIATE OF THE ROYAL ACADEMY OF DANCE. Είναι επίσης Μέντορας και Practical Teaching Supervisor του προγράμματος σπουδών Certificate in Ballet Teaching Studies (CBTS) της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). 
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστήμιου του Wolverhampton της Μεγάλης Βρετανίας στην Επιστήμη του Χορού.
Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια μοντέρνου χορού I.S.T.D. και κάτοχος του διπλώματος Certificate Of Dance Education -Modern Theatre του Αυτοκρατορικού Συνδέσμου Καθηγητών Χορού της Αγγλίας (Imperial Society of Teachers of Dancing).
Από το 2000 έως και το 2006 εργάστηκε ως καθηγήτρια χορού, χορογράφος και χορεύτρια σε αναγνωρισμένες ιδιωτικές σχολές της Αθήνας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Εργάστηκε στο Κολλέγιο Αθηνών, καθώς και στην επαγγελματική ομάδα Νέων Χορευτών της R.A.D. (YOUTH BALLET OF R.A.D.), όπου υπήρξε μέλος της επιτροπής και χορογράφος.
Από το 2004 έως και το 2008 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου της R.A.D. και υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού του συλλόγου με την ονομασία "ALLEGRO".
Έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου (Σ. Α. Ν. Η.), καθώς και με την Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης (Θ.Ο.Π.Κ.) έχοντας αναλάβει την κινησιολογία των παραστάσεων τους. 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη τέχνη του χορού σε Λονδίνο, Αθήνα, καθώς και στην επαγγελματική σχολή χορού ALVIN AILEY στη Νέα Υόρκη. Είναι μέλος του International Association for Dance Medicine & Science (I.A.D.M.S.) και του "Σωματείου Ιδιωτικών Σχολών Χορού Ελλάδος" (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.).  
Ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια πάνω στην επιστήμη και στην τέχνη του χορού.

καθηγήτριες

Το προσωπικό της σχολής είναι πιστοποιημένο, με εμπειρία, υπευθυνότητα και αφοσίωση στη διδασκαλία της τέχνης του χορού. Στόχος η επικέντρωση και επίτευξη υψηλού επίπεδου διδασκαλίας και ποιότητας εκπαίδευσης.

σπυροπούλου στεφανία

σπυροπούλου στεφανία

Πιστοποιημένη καθηγήτρια MODERN THEATRE I.S.T.D, C.D.E., A.I.S.T.D. & IMPERIAL BALLET L.I.S.T.D., A.I.S.T.D. Απόφοιτος παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Πατρών.

κουμή μαρία

κουμή μαρία

Είναι απόφοιτος του Κολεγίου του Εδιμβούργου της Σκωτίας  του τμήματος Professional Dance Stage -Musical Theatre , με εξειδίκευση σε διαφορά είδη χορού όπως το Κλασσικό μπαλέτο, Μοντέρνο, Σύγχρονο, Τζαζ, Φλαμένκο, Κλακέτες, Hip Hop, Commercial καθώς και  στην υποκριτική και το τραγούδι. Καθηγήτρια Modern Theatre I.S.T.D και διπλωματούχος Trigger Point Pilates. Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου.  

 

 

 

νικολουδάκη μαρίζα

γραμματειακή υποστήριξη

κουσαθάνας ορέστης

πιανίστας

εξωτερικοί συνεργάτες

Η σχολή συνεργάζεται με φυσικοθεραπευτή, ορθοπεδικό χειρούργο και διατροφολόγο για τη φροντίδα και τη σωστή καθοδήγηση των μαθητών.
 

διατροφολόγος

κουρούπη εύα

Απόφοιτος ΑΤΕΙ Σητείας τμήματος διατροφής και διαιτολογίας. 

φυσικοθεραπευτής

πρεβεζάς γιάννης

Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών. Πτυχιούχος Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Ινστιτούτου Mckenzie. Απόφοιτος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

ορθοπαιδικός

δρακουτός ευάγγελος

Πτυχιούχος πανεπιστημίου ιατρικής Pleven Βουλγαρίας. Πραγματοποιησε την ειδικότητά του στο "Τζάνειο". Εξειδικεύθηκε στη μικροχειρουργική κλινική του νοσοκομειου "ΚΑΤ" και στο νοσοκομείο παίδων "η Αγία Σοφία". Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην αρθροσκόπηση παθήσεων γόνατος και τις αθλητικές κακώσεις στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan.