μαθήματα

με τα διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα R.A.D. (Royal Academy of Dance) και I.S.T.D. (Imperial Society of teachers of Dancing)

 

 

μουσικοκινητική

Από 3 ετών και άνω. Για τις μικρές μπαλαρίνες και τους μικρούς πρίγκιπες που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του χορού χρησιμοποιώντας φαντασία και δημιουργικότητα.

 

σύγχρονος χορός - τεχνική Limon-Release

Στηρίζεται στην τεχνική Limon - Release. Μια τεχνική που διδάσκει ελεύθερη κίνηση στον χώρο, αλλάζοντας επίπεδα, χρησιμοποιώντας πολύ την αναπνοή, την αιώρηση και το βάρος του σώματος.

 

κλασικό μπαλέτο, σύστημα R.A.D.

Διδασκαλία κλασικού μπαλέτου ακολουθώντας το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). Μια σχολή με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στην εκπαίδευση του χορού, αναγνωρισμένη σε 85 χώρες στον κόσμο.Οι μαθητές, διδάσκονται τον κλασικό χορό σύμφωνα με τους ασφαλείς κανονισμούς που τον διέπουν με στόχο την ανάπτυξη της τεχνικής, μουσικότητας, εμψύχωσης, εμπειρίας και ερμηνείας του χορού.

 

jazz - hip hop

Περιλαμβάνει στοιχεία street dance, free jazz, modern jazz, musical και hip-hop με πολύ ένταση, αυτοσχεδιασμό και ενέργεια.

 

μοντέρνος χορός, σύστημα I.S.T.D.

Διδασκαλία μοντέρνου μπαλέτου ακολουθώντας το σύστημα του Αυτοκρατορικού Οργανισμού των Καθηγητών Χορού του Λονδίνου (I.S.T.D.), συνδυάζοντας στοιχεία μοντέρνου χορού, Jazz, Hip-Hop, έχοντας στόχο την εκμάθηση του χορού με αίσθημα πειθαρχίας και σεβασμού.

 

yoga

Τα μαθήματα yoga έχουν στόχο την αποφυγή τραυματισμών, την ανακούφιση από μυοσκελετικά προβλήματα, την ορθοσωμία και την εκπαιδευση διαφορετικων μυικών ομαδων, ετσι ωστε ο μαθητης-χορευτης να μπορει να ανταπεξελθει στο μαθημα χορου. Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές από 12 ετών και άνω!

 

 

DDMIX

Μοντέρνος χορός για ενήλικες!! Ένα καινούριο διασκεδαστικό πρόγραμμα μοντερνου χορου, φτιαγμένο από την πρώην πρώτη χορεύτρια του Βασιλικού μπαλέτου της Αγγλίας Darcey Bussell και τον ταλαντούχο χορευτή και χορογράφο Nathan Clarke, με εύκολο βηματολογιο γεμάτο ενθουσιασμό! Χορέψτε γυμνάζοντας το μυαλό σας και όλο σας το σώμα και διασκεδάστε με την ψυχή σας! Δεν χρειάζεται να έχετε γνώση πάνω στον μοντέρνο χορό. Τα τμήματα ξεκινανε από τον Σεπτέμβριο 2019

-Αpproved instructor –Σωμαρακη Μαρια