μαθήματα

με τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα συστήματα R.A.D. (Royal Academy of Dance) , I.S.T.D. (Imperial Society of teachers of Dancing) και DDMIX-Diverse Dance Mix.

 

μουσικοκινητική

Για τις μικρές μπαλαρίνες και τους μικρούς πρίγκιπες που θέλουν να μάθουν αρμονία, φυσική κίνηση και όλα τα μυστικά του χορού χρησιμοποιώντας φαντασία και δημιουργικότητα. Από 3,5 ετών και άνω.

 

σύγχρονος χορός - jazz

Συνδυάζει τεχνικές σύγχρονου χορού όπως Limon, Graham και Cunningham  με στοιχειά free jazz, modern και lyrical. Ένα μάθημα που βασίζεται στην χορογραφία , την έντονη κίνηση και την διασκέδαση. Απευθύνεται σε παιδιά γυμνασίου-λυκείου.

 

κλασικό μπαλέτο/ρεπερτόριο, σύστημα R.A.D.

Ακολουθώντας το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). Μια σχολή με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στην εκπαίδευση του χορού, αναγνωρισμένη σε 89 χώρες στον κόσμο. Οι μαθητές, διδάσκονται τον κλασικό χορό σύμφωνα με τους ασφαλείς κανονισμούς που τον διέπουν με στόχο την ανάπτυξη της τεχνικής, μουσικότητας, εμψύχωσης, εμπειρίας και ερμηνείας του χορού.

 

 

 

 

jazz-commercial (Street dance elements)

Περιλαμβάνει στοιχεία street dance, free jazz, modern jazz και commercial με πολύ ένταση, αυτοσχεδιασμό και ενέργεια. Το μάθημα στηρίζεται σε μικρές χορογραφίες με στόχο την ερμηνεία , το παθός, την τεχνική,την έκφραση και την διασκεδαση! Από 9 ετών και άνω.

 

μοντέρνος χορός, συστημα I.S.T.D.

Ακολουθώντας το σύστημα του Αυτοκρατορικού Οργανισμού των Καθηγητών Χορού του Λονδίνου (I.S.T.D.), αναγνωρισμένο σε 59 χώρες στον κόσμο. Συνδυάζοντας στοιχεία μοντέρνου χορού, Jazz, Hip-Hop, lyrical, έχοντας στόχο την διδασκαλία της ποιότητας της κίνησης με αίσθημα πειθαρχίας, σεβασμού και ομαδικότητας.

 

yoga

Το μάθημα αυτό έχει στόχο την ενδυνάμωση για την αποφυγή τραυματισμών, την ανακούφιση απο μυοσκελετικά προβλήματα, την σωστή στάση σώματος και την ευεξία! Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και απευθύνονται σε όλους ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και προηγούμενης ενασχόλησης με την άσκηση. Από 12 ετών ως και ενήλικες.

 

DDMIX

Μοντέρνος χορός για ενήλικες –έφηβους! Ένα καινούριο διασκεδαστικό πρόγραμμα μοντέρνου χορού φτιαγμένο από την πρώην πρώτη χορεύτρια του Βασιλικού Μπαλέτου της Αγγλίας Darcey Bussell.Με εύκολο και γεμάτο ενθουσιασμό βηματολόγιο γίνεται εκγύμναση όλου του σώματος και του μυαλού με πολύ διασκέδαση! Δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση πάνω στον μοντέρνο χορό.-Αpproved instructor –Σωμαρακη Μαρια