Παράσταση ανωτέρων επιπέδων της σχολής!

Με χαρά σας προσκαλούμε στην παράσταση των ανώτερων επιπέδων της σχολής  Liberty που θα γίνει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 7.00 το απόγευμα.

Οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν στις 6.00μμ και σας παρακαλούμε δεν μπορείτε να κρατήσετε θέσεις με μπουφάν κτλ, καθώς θα μετακινηθούν από τους υπεύθυνους του θεάτρου.

Η είσοδος στην παράσταση μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με Δωρεάν Δελτίο Εισόδου που μπορείτε να προμηθευτείτε από την γραμματεία της σχολής. Είναι αίτημα του Πολιτιστικού Κέντρου καθώς δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν όρθιοι η’ καθιστοί θεατές στα σκαλιά.

Το Δελτίο Εισόδου είναι για ένα άτομο, δεν είναι αριθμημένο και χρειάζεται να το προσκομίσετε στην είσοδο του θεάτρου για να μπείτε μέσα.

Αυτή την στιγμή τα εισιτήρια αρχίζουν να εξαντλούνται και χρειάζεται έγκαιρα να τα παραλάβετε από την γραμματεία της σχολής!

Το εισιτήριο θα πρέπει να φυλαξετε μέχρι την παράσταση και σε περίπτωση που χαθεί δυστυχώς δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος. Κρατήσεις δελτίων εισόδου δεν μπορούν να γίνουν!

Κανείς δεν θα μπορέσει να μπει στο θέατρο χωρίς την προσκόμιση του δελτίου εισόδου από τη σχολή.

λοιπά νέα