μαθήματα

με τα διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα R.A.D. (Royal Academy of Dance) και I.S.T.D. (Imperial Society of teachers of Dancing)
 

μουσικοκινητική

Από 3,5 ετών και άνω. Για τις μικρές μπαλαρίνες και τους μικρούς πρίγκιπες που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του χορού χρησιμοποιώντας φαντασία και δημιουργικότητα.

 

σύγχρονος χορός - τεχνική Limon-Release

Στηρίζεται στην τεχνική Limon - Release. Μια τεχνική που διδάσκει ελεύθερη κίνηση στον χώρο, αλλάζοντας επίπεδα, χρησιμοποιώντας πολύ την αναπνοή, την αιώρηση και το βάρος του σώματος.

 

κλασικό μπαλέτο, σύστημα R.A.D.

Διδασκαλία κλασικού μπαλέτου ακολουθώντας το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.). Μια σχολή με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στην εκπαίδευση του χορού, αναγνωρισμένη σε 85 χώρες στον κόσμο.Οι μαθητές, διδάσκονται τον κλασικό χορό σύμφωνα με τους ασφαλείς κανονισμούς που τον διέπουν με στόχο την ανάπτυξη της τεχνικής, μουσικότητας, εμψύχωσης, εμπειρίας και ερμηνείας του χορού.

 

jazz - hip hop

Περιλαμβάνει στοιχεία street dance, free jazz, modern jazz, musical και hip-hop με πολύ ένταση, αυτοσχεδιασμό και ενέργεια.

 

μοντέρνος χορός, σύστημα I.S.T.D.

Διδασκαλία μοντέρνου μπαλέτου ακολουθώντας το σύστημα του Αυτοκρατορικού Οργανισμού των Καθηγητών Χορού του Λονδίνου (I.S.T.D.), συνδυάζοντας στοιχεία μοντέρνου χορού, Jazz, Hip-Hop, έχοντας στόχο την εκμάθηση του χορού με αίσθημα πειθαρχίας και σεβασμού.

 

γυμναστική ενηλίκων

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη yoga, το pilates και το stretching, τα μαθήματα γυμναστικής για ενήλικες έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση, την ανακούφιση από μυοσκελετικα προβλήματα, την ορθοσωμια και φυσικά την ευεξία! Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και απευθύνονται σε όλους ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και προηγούμενης ενασχόλησης με τη γυμναστική!

 

μπαλέτο ενηλίκων

Η μαγεία του κλασικού μπαλέτου για ενήλικες σε ειδικά σχεδιασμένους κύκλους σπουδών ανάλογα των δυνατοτήτων τους.